Leden uitgelicht

Mart Reker

39 jaar. Model - fotografie en figurant

Wilfried Klein Avink

56 jaar. Figurant en edelfigurant

Ronald Westerhuis

29 jaar. Edelfigurant en model - lingerie

We hebben vandaag 50 castings voor je

Bijvoorbeeld: acteur, model en/of Amsterdam

Disclaimer

Castingnewz.nl is een uitgave van ModelMedia B.V.
 
Castingnewz.nl is een initiatief van ModelMedia B.V., kvknr 281 04282. ModelMedia B.V., gevestigd te Groningen, is de organisator van de aanbieding van de Diensten. De Persoonsgegevens van leden worden door ModelMedia B.V. verzameld en gebruikt.

Het geheel van inhouden, pagina's, scripts en iconen over Castingnewz.nl, behoort toe aan ModelMedia B.V., tenzij anders staat vermeld. Daar waar gebruik wordt gemaakt van de inhoud, scripts en iconen van derden, berust het auteursrecht hiervan bij deze partijen, tenzij anders vermeld.

Alle rechten van reproductie of presentatie zijn voorbehouden.

Heeft u vragen? Stuur deze vraag dan naar info@castingnieuws.nl

 

Disclaimer
Castingnewz.nl besteedt bij het verzamelen van informatie op de website veel aandacht aan de juistheid en volledigheid van deze informatie. Castingnewz.nl kan geen garantie geven dat de informatie, zoals afgebeeld op uw beeldscherm, voor 100% actueel, correct en volledig is. Tevens kan geen garantie worden gegeven dat de aangeboden producten en diensten immer beschikbaar zijn en tegen dezelfde voorwaarden worden aangeboden. Het auteursrecht op de inhoud, de vormgeving, het beeld en de programmatuur van deze site komt toe aan Castingnewz.nl. Castingnewz.nl is op geen enkele wijze verantwoordelijk en/of aansprakelijk voor eventueel voorkomende fouten en onvolkomenheden in de verstrekte informatie, waaronder maar niet beperkt tot transmissiefouten, en voor de gevolgen van het gebruik van de betreffende informatie.

Castingnewz.nl is niet aansprakelijk voor gevolgen van uitingen van meningen van haar bezoekers en gebruikers. Dit houdt in dat reacties op artikelen, forum entries en persoonlijke pagina's van bezoekers en leden van Castingnewz.nl gezien worden als meningen van derden. Hiervoor aanvaard Castingnewz.nl geen enkele aansprakelijkheid. Deze meningen en uitingen mogen niet gezien worden als meningen of uitingen van Castingnewz.nl.


Lidmaatschap
Castingnewz.nl biedt bezoekers de mogelijkheid Lid te worden van haar community, en daarbij als lid voordelen, privileges en kortingen te genieten.

Door het afsluiten van het Lidmaatschap gaan Leden ermee akkoord email, nieuwsbrieven en aanbiedingen door Castingnewz te ontvangen. Castingnewz.nl stelt de Website als communicatienetwerk ter beschikking aan haar Leden en Aanbieders. Castingnewz.nl is op generlei wijze betrokken bij de uitvoering van overeenkomsten en/of contacten tussen Aanbieders en Leden, Aanbieders onderling en Leden onderling. Castingnewz.nl garandeert op geen enkele wijze opdrachten of werkzaamheden na aanvang Lidmaatschap of de betrouwbaarheid van Aanbieders.

Dit lidmaatschap is niet gelijk aan lidmaatschap zoals bedoeld wordt in het Burgelijk Wetboek.
 


Bezoekadres redactie:

Lindelaan 101C
1231 CK Loosdrecht