Leden uitgelicht

Bart Munnik

57 jaar. Edelfigurant en presentatie

Sara Fakroune

22 jaar. Voice-over/stemacteur en wardrobe

stephanie van stockum

33 jaar. Model - catwalk en acteur

We hebben vandaag 50 castings voor je

Bijvoorbeeld: acteur, model en/of Amsterdam

EVENT | ELLE Festival
Dit artikel is geplaatst op 5 juni 2014

EVENT | ELLE Festival

Van 27 tot en met 29 juni staat hartje Amsterdam (o.a. De Jordaan en de 9 Straatjes) in het teken van inspiratie, appetite en de overtreffende trap van smaak. ELLE, ELLE Eten en ELLE Decoration zetten de binnenstad van Amsterdam drie dagen lang op zijn kop met een eclectische mix van mode, design en eten, waarbij de focus ligt op de spannendste trends van dit moment.

Smakelijk avontuur
Stilisten van de drie ELLE-titels richten, in het ELLE- Paviljoen aan de Looiersgracht 60, verschillende ruimtes in voor een verrassende, inspirerende en interactieve tentoonstelling. Ook buiten het Paviljoen word je uitgedaagd om je eigen stijl te vinden en aan te scherpen. Op ruim honderd plekken in de stad vind je bijzondere samenwerkingen tussen opkomend talent en gevestigde namen, zijn er optredens en kun je nieuwe smaken proeven en ontdekken tijdens tastings en try-outs. In de leukste winkels in het gebied kunnen festivalbezoekers kopen met korting, is er een kofferbakmarkt waar ELLE’s modestilisten eigen (designer)kleding verkopen, zijn er strijk- en kofferinpak-battles en natuurlijk borrels en brunches.

ELLE style awards
Aan de vooravond van het ELLE Festival, op donderdag 26 juni, wordt tijdens het openingsfeest de jaarlijkse ELLE – Swarovksi Personal Style Award uitgereikt. Dé bekroning voor een bekende Nederlandse vrouw die smaak, inhoud, lef en persoonlijkheid heeft.

Genomineerden
De genomineerden van 2014: actrice Hannah Hoekstra, presentatrice Geraldine Kemper, presentatrice Sylvana Simons, dj/model Bella Hay, actrice Georgina Verbaan en actrice Sallie Harmsen. Via facebook.com/ELLENederland kun je vanaf begin juni stemmen op de genomineerden. Die uitslag van deze poll wordt meegenomen in de keuze.

Overige informatie
- Vooraf tickets kopen kan via: ellefestival.nl (€10.00)
- Tijdens het festival tickets kopen (€12.50)
- De gratis ELLE City Guide-app met daarin de beste adressen van Amsterdam plus het complete ELLE Festival-programma.