Leden uitgelicht

Eric Krediet

58 jaar. Voice-over/stemacteur en acteur

Blanka Rietbergen-Kijonkova

64 jaar. Figurant en model - fotografie

Jaap Vink

84 jaar. Figurant en edelfigurant

We hebben vandaag 50 castings voor je

Bijvoorbeeld: acteur, model en/of Amsterdam

EVENT | Zomereditie van de Mercedes-Benz Fashionweek
Dit artikel is geplaatst op 1 juli 2014

EVENT | Zomereditie van de Mercedes-Benz Fashionweek

De zomereditie van de Mercedes-Benz Fashionweek in Amsterdam staat weer voor de deur. Vanaf vrijdag kunnen liefhebbers tien dagen lang terecht in de hoofdstad voor allerlei activiteiten op modegebied. Het publieksprogramma begint vrijdagavond in het Van Gogh Museum, waar diverse ontwerpers hun ontwerp- en maakproces laten zien en vertellen over hoe de beroemde kunstschilder ze inspireert.

10 Days Downtown
Om de hele stad te betrekken bij Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam zijn er allerlei evenementen te bezoeken in de stad. Zalando presents 10 Days Downtown: 10 dagen, 10 evenementen op 10 locaties. Iedere dag staat er een evenement gepland waarin Nederlandse mode wordt gecombineerd met kunst, muziek, theater of film.

Catwalk shows
Naast het publieksprogramma zijn er van 10 tot en met 14 juli catwalkshows voor de modeprofessionals in de Gashouder op het Westergasfabrieksterrein in de hoofdstad. Hier tonen onder anderen Claes Iversen, Spijkers en Spijkers, Jonathan Christopher, Marga Weimans en Dorhout Mees hun nieuwste creaties.

Voorproefje

De Fashionweek vindt voor de 21e keer plaats. Deze editie staat net als die in de winter in het teken van het 10-jarig bestaan.